Uanset om du er journalist eller fotograf er det en god idé at blive akkrediteret. Som akkrediteret får du adgang til alle de tilbud, vi sender til pressen i forbindelse med eventen.

Vi arrangerer både forskellige fotomuligheder og særlige presseevents, der giver mulighed for at få nogle helt unikke historier. Du vil samtidig få et pressetegn, der giver udvidet adgang til eventen.

Den akkrediterede presse har mulighed for at søge om adgang til vores pressebåde. Du vil desuden løbende modtage vigtige opdateringer og informationer.

Har du brug for billedmateriale til dækning af The Tall Ships Races i Aarhus inden selve eventen foregår 1.-4. august, kan du tilgå vores billedgalleri fra 2013, hvor Aarhus senest var værtsby for The Tall Ships Races. Du kan tilgå billedgalleriet på Flickr her. Husk at kreditere fotograferne ved brug af billeder. Fotografens navn er angivet ved det enkelte billede.

Presseakkreditering

Ansøgning til presseakkreditering er lukket. 

OFFICIELLE STI-DOKUMENTER TIL DOWNLOAD

Sail Training International TSR19 Editor's Notes
Sail Training International TSR19 Key Messages
Sail Training International TSR19 Race Team Biographies Final

Hvilke informationer indsamler vi og hvorfor?

I forbindelse med databehandling af dine svar til Aarhus Kommune , skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.


Hvad indhenter vi og hvorfor?

Vi behandler personoplysninger om dig i form af:

  • Navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Det medie, du arbejder for

Det gør vi for at kunne bruge akkreditere dig til The Tall Ships Races i Aarhus.

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke). Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.


Du kan få slettet din kommentar

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysningerne: Navn, e-mailadresse, telefonnummer samt det medie, du arbejder for. 

Det samtykke du har givet til behandlingen, kan til en hver tid trækkes tilbage.


Hvem anvender dine oplysninger?

Den dataansvarlige er:

Aarhus Kommune, MKB Kommunikation
Kultur og Borgerservice
Rådhuset
8000 Aarhus C

Telefon: (+45) 4022 8799
E-mail: mija@aarhus.dk

Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på e-mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.