Uanset om du er journalist eller fotograf er det en god idé at blive akkrediteret. Som akkrediteret får du adgang til alle de tilbud, vi sender til pressen i forbindelse med eventen.

Vi arrangerer både forskellige fotomuligheder og særlige presseevents, der giver mulighed for at få nogle helt unikke historier. Du vil samtidig få et pressetegn, der giver udvidet adgang til eventen.

Den akkrediterede presse har mulighed for at søge om adgang til vores pressebåde. Du vil desuden løbende modtage vigtige opdateringer og informationer.

Har du brug for billedmateriale til dækning af The Tall Ships Races i Aarhus inden selve eventen foregår 1.-4. august, kan du tilgå vores billedgalleri fra 2013, hvor Aarhus senest var værtsby for The Tall Ships Races. Du kan tilgå billedgalleriet på Flickr her. Husk at kreditere fotograf Per Ryolf for de billeder, du benytter. 

Presseakkreditering

Du kan søge om akkreditering via formularen herunder.

Du kan forvente at modtage svar på din ansøgning om akkreditering senest den 25. juli.

Den akkrediterede presse har også adgang vil vores pressecenter. Her er der arbejdsstationer, internetadgang og frisk kaffe på kanden. Pressecenteret er placeret i det nye Verdensrum på Dok1.OFFICIELLE STI-DOKUMENTER TIL DOWNLOAD

Sail Training International TSR19 Editor's Notes
Sail Training International TSR19 Key Messages
Sail Training International TSR19 Race Team Biographies Final