Har du lyst til at afprøve sejlerlivet ombord på et af verdens smukkeste gamle træskibe? og har du lyst til en sommerferieoplevelse ud over det sædvanlige og er du mellem 15-25 år? Så har du nu mulighed for at blive trainee under Tall Ships Races 2019.

Du kommer helt sikkert på gyngende grund under opholdet, men vi er sikre på, at et forløb på et skoleskib kan være med til at give fast grund under fødderne i fremtiden. Både personligt og fagligt. Denne oplevelse vil give sociale kompetencer og værktøjer, selvtillid, ansvar og ruste dig til en bedre fremtid. Turen er en ’life changing experience’ ifølge andre unge der har prøvet det.

Alle kan være med, uanset om man har sejlererfaring eller ej. Det eneste krav er, at du har lyst til og mod på at deltage i denne oplevelse med nysgerrighed og åbenhed, samt er villig til at samarbejde med hele besætningen på skibet.

150 unge vil få en unik oplevelse ombord på et skib fra Bergen til Aarhus. Turen varer fra 22/7 - 3/8 2019 og du kommer til at indgå på lige fod med besætningen ombord på skibet. Her får du indblik i hvordan livet er ombord på et sejlskib, hvilke arbejdsopgaver der følger med, samt hvordan det er at fungere som en del af en stor besætning, med det fælles mål at komme først i kapsejladsen.