­Som trainee på et af skibene under Tall Ships Races, kommer du til at møde en masse andre unge på tværs af nationalitet, køn, kultur og social baggrund.

Ikke to dage er ens ombord på skibene og du vil få mange fantastiske oplevelser og nye venskaber. Du vil opleve alt fra at stå op med solen og dase på dækket en solrig eftermiddag, til at blive rusket godt igennem af det uforudsigelige vejr. Du vil kunne klare dig igennem alt med opbakning fra besætningen, det gode humør og den helt specielle stemning og sammenhold der er ombord på et skib.

Det varierer meget, hvor store besætningerne er, da skibene har forskellige størrelser. Så du kan komme ud på et skib med 10 mennesker, eller et større skib med op til 200 mennesker.

Du kan ønske, hvilket skib du vil sejle med og om I er flere der vil afsted sammen. Det er os, der fordeler jer på skibene, og vi vil forsøge at imødekomme eventuelle ønsker.

Ombord på skibet vil I få tildelt arbejdsopgaver. Arbejdsopgaverne kan bestå af navigering og styring af skibet, madlavning, rengøring, sætte sejl og bestige master. I vil selvfølgelig også have fritid til at indgå i sociale aktiviteter med de andre trainees.

Når I ankommer til Aarhus havn, er der arrangeret aktiviteter hvor I skal dyste mod de andre skibe. Derudover vil der være en crew-parade, samt fest for alle skibene om aftenen.

Udover at få en unik oplevelse, lærer du samtidig en masse. Da du skal indgå i en besætning bestående af mange forskellige mennesker, lærer du at netværke, præsentere dig selv og opnår mange andre sociale kompetencer. I og med at du skal crowdfunde din tur, lærer du at skabe interesse omkring dig selv og dine mål. Og bare rolig, vi sørger for at du bliver klædt godt på til at indsamle penge til turen. I fællesskab og med hjælp fra os, skal du nok komme i mål.